• HLCÉ

öken, een vertrouwelijke bar in TheMerode

Brussel

BarBelgiëBrusselDrinkGoede adressenmixologie

Rédaction Eventail

11 June 2025

öken, verscholen in de stille omgeving van TheMerode, is de vertrouwelijke nieuwe bar die de Brusselse feestjes in een stroomversnelling brengt.

© öken

© öken

Plus qu’un simple lieu, c’est une expérience sensorielle totale, où lumière, son, goût, texture et parfum dialoguent en harmonie. Entre laboratoire de mixologie et scénographie immersive (signée ERASED), chaque détail a été pensé pour éveiller les sens. Deux temps rythment la soirée : une Tasting Experience dès 18h suivie d’une Music Experience envoûtante de 22 h à 3 h, portée par des sets groovy. Aux manettes : Elio Pani, ingénieur curieux de nouvelles sensations, Alexis Mosselmans, maître-cocktail inventif, et Mathieu Fonsny, chef d’orchestre sonore.

Photo de couverture : © öken

Als België zijn eigen thee brouwt!

Food & Wijn

Mathieu Jacobs had een gek idee: de allereerste Belgische thee van A tot Z produceren. Dit ongeziene landbouwavontuur, besprenkeld met een wolk van passie en een vleugje solidariteit, schiet op dit moment wortel. Eerste slokjes beloofd in 2026!

Lunch met Jean-François Copé

Jetset & Adel

In het kader van de lunchconferenties georganiseerd door L’Éventail deelde Jean-François Copé, voormalig minister, burgemeester van Meaux en lid van de balie van Parijs, zijn analyse van de vraag die we ons momenteel allemaal stellen: “Geopolitiek, economie, politiek… Waar gaat het heen met de wereld? Het interview werd gemodereerd door François Barrault, voorzitter van het Digiworld Institute en een wereldberoemd expert op digitaal gebied. Violaine de Hardÿ de Beaulieu

03/06/2025

Informations supplémentaires

Bar

öken

Adres

Poelaertplein 6
1000 Brussel

Dienstregeling

[Openingstijden ] do/zo: 19.00 – 1.00 uur | vr: 19.00 – 3.00 uur
[ Zitervaring ] 19.00 – 23.00 uur | Reserveer online
[ Muziekervaring ] Na 23.00 uur | Geen afspraak nodig

Contactgegevens

Website & Reserveringen

Publicité

Kaspische traditie: uitzonderlijke Belgische kaviaar bereid in Waterloo

Gourmet

Opgericht in 1995 door Ahmad en Arya Razavi, heeft Caspian Tradition zich gevestigd als de Belgische referentie in de veeleisende wereld van kaviaar. Dit familiebedrijf in Waterloo cultiveert al drie decennia lang expertise die van generatie op generatie wordt doorgegeven en combineert strenge selectie met vakmanschap.

Tous nos adresses

Publicité